Az UV-sugaraktól való védelem napjainkban rendkívül fontos, viszont a különféle, kereskedelemben kapható naptejek egyrészt nagyon drágák, másrészt nem natúr az összetételük. Így minden szempontból jobban járunk a természetes fényvédő használatával. Sokan nem tudják, hogy a kókuszolaj, kakaó- és shea vaj mindegyike tartalmaz fényvédő összetevőket. A legerősebb védelmet az UV-sugarak ellen a kakaóvaj nyújtja, hiszen ennek 5-7 a faktorszáma. Ugyanakkor, az említetteken kívül természetes fényvédő a avokádó-, a jojoba-, az olívaolaj is, illetve a sárgarépamag-olaj, bár fontos megjegyezni, hogy ez utóbbi az arra érzékenyeknél bőrirritációt okozhat.

Kismamáknak és epilepsziásoknak egyáltalán nem ajánlott a használata. Kifejezetten nagy előnyük ezeknek a készítményeknek, hogy nemcsak a káros sugárzás ellen védenek, hanem ápolják is bőrt. Mélyen hidratálnak, csökkentik a gyulladásokat, táplálják és feszesítik a bőrfelületeket. Van olyan természetes fényvédő, ami csökkenti a pigmentfoltokat, megelőzi azok kialakulását.

Niacinamide az egységes bőrképhez

Az arcon, nyakon, dekoltázson megjelenő ráncok ellen nagyon sokan küzdenek, ki ezzel, ki azzal. A remek tulajdonságaiknak köszönhetően, a Niacinamide felhasználásával készült produktumok tökéletesen beilleszthetőek ráncellenes programba. Nagyon jó választás a medinatural.hu webáruház kínálatában felfedezhető Niacinamid szérum, bármilyen bőrtípussal rendelkezzünk is. Hatásai közé tartozik, hogy intenzíven hidratál, megszünteti a zsíros érzetet, a bőr egészséges működéséhez jelentősen hozzájárul.

Valódi problémamegoldó a Niacinamide, mert a legjobb természetes választás ráncok, bőröregedés, tág pórusok, túlzott faggyútermelés, pattanások, aknék, hiperpigmentáció, kipirosodással járó rosacea és rugalmatlan arcbőr esetén. A szépségipari készítményekben ez egy forradalmian új hatóanyag. Remek tulajdonságaival hozzájárul a fiatalos, sima, puha, problémamentes arcbőr eléréséhez. Minden korosztálynak ajánlott a Niacinamide alapanyagból előállított szérum, a fiataloknak megelőzésképpen, az idősebbeknek pedig a ráncok eltüntetésére.