Az életben előforduló problémáknak, stressznek, idegeskedésnek és az évek múlásának következményeként mindenkinél előbb-utóbb megjelennek a szemek körüli barázdák, később ráncok, sötét karikák és duzzanatok a szemek alatt. Vannak, akik elfogadják, mások viszont küzdenek a jelenség ellen valamilyen szemránckrém rendszeres alkalmazásával. De melyik a leginkább megfelelő? A természetes készítmények jó hatással vannak a bőrre, mellékhatásokat nem produkálnak, ezért ezek közül célszerű választanunk. Igazán hatásos, jó eredmény érhető el a MediNatural szemránckrém narancsvirág peptidekkel.

A produktum azonnali lifting hatást nyújt, de ugyanakkor kiválóan táplálja a bőrt, visszaadja annak feszességét és rugalmasságát. Hogyha naponta két alkalommal, rendszeresen használjuk, akkor jól látható eredményekre számíthatunk. Csökkenthető vele a ráncok hossza, mélysége és felülete. Ezen szemránckrém hozzájárul, hogy a bőrünk újra sima, puha, fiatalos legyen, illetve a nedvességtartalom megőrzését is lehetővé teszi.

A teafa olaj jó bőrgombára is

Tulajdonképpen ez az egyik legismertebb illóolaj, aminek szinte végtelen a felhasználási lehetősége. A teafa olaj különösen előnyös bőrgomba ellen, de elpusztítja az amúgy igencsak kitartó körömgombát is. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően, kiváló szájpenészre, fogínygyulladásra, zsíros, pattanásos arcbőrre, korpás, problémás fejbőrre egyaránt. A teafa olaj az egyik olyan ritkaság, amit hígítatlanul is a bőrünkre kenhetünk, ezzel a tulajdonsággal csak a levendula illóolaj rendelkezik.

Csak rovarcsípésre, pattanásokra és szemölcsökre lehet használni közvetlenül a bőrön, ha nagyobb bőrfelület érintett, akkor valamiféle bázisolajjal szükséges felhígítani, mint például az édesmandula és a jojoba. Szinte minden bőrproblémára optimális választás ez a termék, amit megvásárolhatunk XXL kiszerelésben a medinatural.hu webáruházból. A webshop jelenleg 10%-os árkedvezménnyel kínálja eladásra, így a teafa olaj ára csak 2382 Ft. Problémás bőrre ajánlott ez a termék, mert ezzel kiváltható a gyógyszeres készítmények használata.