Az információs hálózatok egyre elterjedtebbé válnak és hamarosan nem lesz olyan hely a világon, ahol ne lenne látható egy Wi-Fi ikon. A szolgáltatók egyre gyakrabban használnak optikai kábeleket, amelyeket speciális szerszámok nélkül nem lehet telepíteni és használni. Az ilyen és más típusú kábelek megmunkálásához fejlett eszközként szolgál a krimpelő fogó. Ez elvileg hasonló a hagyományos fogóhoz, mivel kétkaros fogantyúval működik, ami deformálja a speciális műanyag csatlakozót, biztonságos kapcsolatot hozva létre.

A krimpelő fogó ára a típusától és a gyártótól függően változik, ezért világosan meg kell érteni, hogy milyen célból van szükség erre az eszközre. Ha valaki hálózatok vagy internetes kommunikáció lefektetésével foglalkozik, akkor a legjobb a neves gyártók drága modelljeire figyelmet fordítania. Az amatőrök vagy laikusok az egyszerűbb és olcsóbb termékek mellett is dönthetnek. Ők a krimpelő fogót vonzó áron vásárolhatják meg az online áruházunkban, ahol a tanácsadóink segítenek a megrendelés felvételben.

HDMI 2.1 kábel a még valósághűbb élményért

Az audio- és video vezetékek segítségével a lehető legjobb élményt kaphatjuk az élő tévéadásból, a hangszórókból és más multimédiás egységekből. Ezek lehetővé teszik, hogy a családok élvezhessék az otthoni konzolokat és hangrendszereket is. Hogy még szórakoztatóbbá tegyük az élményt, érdemes tisztában lenni azzal, hogy melyik vezeték milyen jelet továbbít. A HDMI 2.1 kábel széles sávszélességgel rendelkezik, éleseb és jobb videó minőséget biztosítva a társainál. Egyetlen HDMI 2.1 kábel képes nagy sávszélességű adatok, közöttük videó és hang,

valamint most már 3D és Ethernet átvitelére is. A vezeték számos audio- és videokészülék, például hangszórók, TV-k, videokamerák és egyéb eszközök csatlakoztatására szolgál. Sok felhasználó nem fordít nagy figyelmet a csatlakozókábel kiválasztására, ami jelentős szerepet játszik a kép és a hang újra alkotásában. Egy HDMI 2.1 kábel tökéletesen alkalmas bármilyen feladat megoldására. Webáruházunk minőségi kábelek és adapterek széles választékát kínálja világszínvonalú cégektől.