A házasság áldás vagy átok, mondja a szállóige, azonban remélem, mindenki csak az előbbit fogja megtapasztalni. Különösen barátnőmre gondolok most, aki egy hónap múlva házasságot fog kötni élete szerelmével, és az apró kislányból, akivel együtt cseperedtem fel, feleség lesz. Legjobb barátnőként és tanúként rám hárult az a dicsőséges feladat, hogy megszervezzem élete legjobb lánybúcsúját, és egy felejthetetlen élményt biztosítsak neki.

A szervezéssel ugyan sok munka volt, azonban teljesen megérte, hiszen iszonyúan jól sikerült az a bizonyos este. A Balaton partján vettünk ki egy házikót, ahol igazándiból nem is töltöttünk sok időt, hiszen hajnalig buliról bulira jártunk. Mindenfelé hatalmas sikert arattak azonban egyedi lánybúcsús pólóink, aminek hatására rengeteg közös kép készült velünk, illetve a kedvezményes és ingyenes italokban is bővelkedtünk.

A tökéletes lánybúcsús póló a lolmarkt.hu oldalon jött szembe velem. A cég már több, mint 10 éve a piacon van, és azóta 13 szaküzlettel és egy web áruházzal büszkélkedhet. Egyedi pólók és különböző ajándéktárgyak készítésével foglalkoznak, és rengeteg, már általuk elkészített dizájn közül válogathatsz, azonban ha egyedi elképzelésed van, azt is megtárgyalhatod velük üzleteikben és elkészítik neked a kívánt termékeket.

Én is gondolkodtam saját dizájnon, azonban annyira menőnek és jópofának találtam az oldalon lévőket, hogy végül az egyik ottani mintázat mellett tettem le a voksom. Az oldalon található mérettáblázat segítségével mindenkinek kiválasztottam a megfelelő nagyságot, azonban ha el is néztem volna valamit, 14 napon belül mérethiba esetén kicserélik a termékeket, ha azok hordatlan és mosatlan állapotban vannak még. Kiválasztás után megrendeltem őket házhozszállítással, de nem csak ez az egy választható kézbesítési mód van, akár csomagpontra is kérheted a termékeket, de személyes átvételre is van lehetőség üzleteikben.

A rendelésről visszaigazoló email-t kaptam, majd a feldolgozást követően 1-2 nap alatt megérkezett hozzám a futár csodás pólóinkkal. Rendkívül elégedett voltam a ruhadarabokkal, hiszen a kezemben tartva őket éreztem, hogy minőségi darabokról van szó. Nem hiába, hiszen a pólók mind prémium pamutból, vagy pamut-poliészter keverékből készülnek, a mintákat pedig szita-, vagy transzfernyomtatással, illetve DTF nyomtatók segítségével varázsolják a termékekre, így az biztosan nem fog pár mosás, de még sok után sem lekopni.

A lányoknak is nagyon tetszettek az egyedi felsők, a barátnőm, pedig amikor meglátta, hogy mivel készültünk könnybe lábadt a szeme. Nagyon hálás vagyok magamnak, hogy a sok stressz és munka ellenére mindezt meg tudtam szervezni egy számomra igazán fontos embernek, de még hálásabb vagyok a LOLmarkt csapatának, hiszen nélkülük mindez nem valósulhatott volna meg.