A szövet hatalmas népszerűségnek örvend napjainkban. A tüll anyag felhasználható szoknyák, tütük és jelmezek elkészítéséhez. A ruhaiparban sokszor veszik igénybe fehérneműk, hálóingek, zoknik és egyéb kellékek díszítésére. A szerkezetével kapcsolatban meg kell említeni, hogy hálós. Közelebbről nézve egészen pici lyukakból áll, amelyek hat- vagy nyolcszögre hasonlítanak. A strapabíróságát befolyásolhatja, hogy milyen szálakból tevődik össze. Az elkészült tüll anyag különböző felületi kezelést kap.

Az üzletekben elérhető a csillámos, a kristályos, a merev, a mintás, a dekor, a rugalmas és az elasztikus változat. Nagyon egyszerűen lehet dolgozni általa. Ez azt jelenti könnyen vágható és varrható. Tudni kell a termékről, hogy vasalható is. Ez nagyon jó dolog, mivel a tüll anyag hajlamos a gyűrődésre. Arra figyeljen oda, hogy milyen magas hőfokon történik a vasalás! A tüll anyag sokféle színben és méretben szerezhető be. Ha szeretne vásárolni ebből a nagyszerű termékből, akkor keresse fel a szakatex.hu oldalt és tekintse meg a kínálatot!

Az egyedi textil nyomtatás rendkívül felkapott

A szolgáltatás nagyon népszerű napjainkban. Az egyedi textil nyomtatás óriási szakmai tapasztalattal és precizitással történik. Elsősorban azt kell eldönteni, hogy milyen mintázat, kép vagy idézet kerüljön a választott ruhadarabra. Az sem mindegy, hogy milyen típusú felületen történik a folyamat. Lehetőleg olyan szövetet válasszon, amelyiknek a poliészter tartalma magas! A szálakban a festékanyagok jobban megtapadnak és a színek élénkebbek lesznek. Az egyedi textil nyomtatás szublimációs technikával is történhet.

A hőkezeléses eljárás minőségi alapanyagokkal történik. Azok a ruhaneműk, amelyeken ezt a módszert alkalmazzák hosszútávon szépek maradnak. A tisztításuk történhet mosógépben is. Nem kell attól tartani, hogy a motívum lepattan vagy megkopik. A digitális módszer az utóbbi években rengeteget fejlődött. A RIP szoftver gondoskodik a gyors és tökéletes eredményről. Az egyedi textil nyomtatás nem kerül hatalmas összegekbe. Ha szeretne különleges ruhadarabokat viselni a mindennapokban, akkor éljen a lehetőséggel!