A mostani modernebb PC-k és laptopok beépített hangkártyája csak átlagos hangminőséget képes produkálni. A baj azzal van, hogy az alaplapra integrált chip mindenféle zavart összeszed a környező áramkörből. Ezért is lehet elengedhetetlen a DAC konverter használata, ami külső hangkártyaként tökéletes munkát végez.

Végre elfelejthető a számítógépek nyújtotta mosott, térábrázolásban középszerű, dinamikailag a vártnál gyengébb zenei élmény. A DAC konverter fontos feladata, hogy a PC-ből kiküldött, aszinkron USB adatfolyamot analóg jellé konvertálja át. Jó tulajdonsága, hogy a jelet meg tudja kímélni a gép belső áramköre okozta zavaroktól.

A jó minőségű USB DAC tisztább, élvezhetőbb, nyíltabb és élettelibb hangélményt garantál. Fontos előny a DAC konverter esetében még az, hogy több be- és kimenettel is rendelkezhet. Ennek köszönhetően nem csupán a számítógép, hanem egyéb forráskészülékek is hozzá társíthatók.

Számtalan változatban megvásárolható ez a kacsa-audio.hu webboltban. Az itt kapható legkisebb produktumok nem nagyobbak, mint egy pendrive. Sőt, nem csupán PC, hanem iOS/Android mobileszköz külső hangkártyájaként is bevethetők.

A zsugorcső is kapható a KáCsa Audio shopban

Hazánk egyik legismertebb csatlakozó és kábel szaküzleteként egyáltalán nem csoda, hogy számtalan olyan tartozékot is árusít, ami sok helyen nem kapható. Amikor a cél például egy magas minőségű, megbízható és persze igényes vezeték elkészítése, egy olyan kiegészítő, akárcsak a zsugorcső, alapvetőnek bizonyul.

Legfőbb szerepe megadni a kábelnek a mechanikai védelmet és statikus szigetelést. A tápkábelektől az analóg összekötőkig, rengeteg helyzetben praktikusnak számít, így nem is csoda, hogy az audio világában lényeges tartozék a zsugorcső.

A boltban számos színben és méretben kapható az eszköz. Egyesek egy méteres darabokban rendelhetők meg, de persze kaphatók olyanok is, amik tetszőleges mérettel bírnak. Bizonyos zsugorcsövek különböző színekben is rendelhetők, ami azért annyira praktikus, mert így a többféle zsugorcső és ezzel együtt a kábel sokkal egyszerűbben megkülönböztethető.