A modern technológia az élet minden területén teret hódít a mindennapokban, nincs ez másképp az olyan iparágban sem, mint a mezőgazdaság. Ezek a kifinomult modern berendezések felelnek a termelés kiszámíthatóbbá, gazdaságosabbá és nem utolsó sorban környezetbarátabbá tételéért.

A mezőgazdaság automatizálása a növénytermesztés és az állattenyésztés területén is jelentős hatékonysággal alkalmazható. A növénytermesztésen belül, szenzorok segítségével alkalmazható olyan műveleteknél, mint a páratartalom beállítása, vízellátás és tápanyag mennyiség szabályozása, víz áramlási sebessége, fényszabályozás, szélsebesség- és irány mérése.

Az állattartási munkafolyamatokban szintén lehetőség van olyan műveletek menedzselésére, mint a hőmérséklet, páratartalom szabályozása, légmozgás sebességének mérése, ammóniaszint, CO2 szint, zajszint és fénymennyiség mérése, szabályozása. A mezőgazdaság automatizálása esetén szükséges gépek és berendezések programozását, karbantartását és szervizelését a plc-program.hu weboldal munkatársai profi szinten vállalják.

PLC szervizelés, ha azonnali segítségre van szükség

PLC vezérlés által működtetett berendezések meghibásodása esetén gyors segítség a plc-program.hu weboldal felkeresése. A cég több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a PLC programozás területén a gépi szabályozástechnikában és a villamosan működtetett folyamatok irányításában.

A PLC szervizelés mellett, a meglévő vezérlés átalakítására, felújítására, frissítésére is vállalkoznak, de szoftver módosítása vagy a teljes rendszer átvizsgálása, programozása vagy beszerelése is lehetséges, sürgős esetben akár hétvégén is. Az egyedi igényekhez igazodva vállalják PLC vezérlésű berendezések beüzemelését és programozását előzetes felmérés alapján.

A PLC vezérlőberendezések meghibásodásából adódó kellemetlenségek elhárításában gyors és hatékony segítséget nyújt a PLC szervizelés, a hiba szakszerű feltárásával és elhárítása által. Ilyen esetben keresse a plc-program.hu oldalon található elérhetőségeket és biztos segítségre talál a PLC szervizelés szakértőitől!