Életem első nagy munkahelyi kihívása akkor történt meg, amikor épp egy hazai, ismert celeb menedzser csoportjában dolgoztam. Mivel én voltam az újonc, nem meglepő, hogy engem küldtek mindenhová. Szaladgáltam ide-oda, mondhatni én voltam a ’’kifutófiú”. Nem zavart, hiszen a karrieremnek ez volt az első lépcsőfoka. Tudtam, hogy meg kell mászni azt a bizonyos ranglétrát.

Az egyik hétvégén egy nagyon fontos interjús beszélgetésre voltunk hivatalosak. Talán az ő életében is ez volt a mérföldkő. Reggel még semmilyen gond nem volt, viszont amikor elérkezett az előadás, akkor kaptam egy feladatot. Azonnal keressek egy gyógyszertárat, és hozzak valamilyen terméket hasmenés ellen.  Eleinte meglepődtem a kérés hallattán, de nem volt időm gondolkodni. Rögtön elkezdtem keresgélni az interneten, hogy melyik a legjobb, meg egyáltalán milyen típusú gyógyszerek vannak erre.

A Prevenció Patika online prémium gyógyszertár weboldalán találtam rá a különböző, pontosan erre a ’’betegségre’’ alkalmazható készítményekre. Ha a kategóriákon belül kiválasztjuk a gyógyászatot, azon belül pedig az emésztőrendszeri problémákat, akkor a hasmenés fül alatt találjuk meg ezeket a termékeket. A találatokra le tudunk szűrni a hatóanyaguk szerint, de név, ár és relevancia alapján is rendezhetjük. Ezek között olyanokat is találunk, amelynél EP megjelölés látható. Az ilyen jellel ellátott termékek elszámolhatóak egészségpénztári számla terhére. A Prevencio Patika Bt. pedig olyan „készpénzes” számlát állít ki, amelyet valamennyi magyar egészségpénztár elfogad. Amennyiben ilyen számlát szeretnél igényelni, akkor a megrendelés leadása során még a megrendelés megerősítése előtt a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a választott egészségpénztárat és a pénztári tagkódot. Fontos megjegyezni, hogy a tagkód megadása nélkül nem fogja kifizetni nekünk a pénzt az egészségpénztár. Fizetni a szokásos módokon lehet ilyen termékekért is (helyszíni készpénzes, előre utalás, utánvét, bankkártyás fizetés). Fizetni nem tudunk közvetlenül az egészségpénztári kártyával, hanem utólagos visszatérítésre tudjuk beadni a kapott számlát. A patika által kiállított számlát az egészségpénztár felé tárgyéven belül bármikor, előző évi számlákat a következő év június 31-ig lehet elszámolni. A számla beérkezésétől számított 10 banki napon belül téríti meg a vásárolt készítmények árát az egészségpénztár.

Az online gyógyszertár az előbb említett egészségpénztárak listáját is felsorakoztatja, amelynek a listáját a weboldalon megtalálod. Az összes elfogadott egészségpénztárát megtalálod itt, ezért ha kíváncsi vagy arra, hogy a tiedét elfogadják-e, akkor a prevenciopatika.hu oldalára mindenképp látogass el.

Nem meglepő az egészségpénztárról kapott részletes tájékoztatás a weboldalon, hiszen a külön kategóriákba sorolt készítmények is a precizitást mutatják. Még a szépségápolást kedvelők is megtalálhatják a megfelelő termékeket, hiszen több mint 400 készítmény áll a rendelkezésükre. Sőt, ezeken belül még rovarriasztókat is lehet találni, amely a nyári időszakban, a kirándulások során nem hiányozhatnak a táskákból. Arról nem is beszélve, hogy ha megtörtént a rovarcsípés, a Prevenció Patika akkor sem hagyja magukra a vásárlókat. Jobbnál jobb készítményeket ajánl fel erre a problémára is.

A prevenciopatika.hu oldalon való vásárlás tehát számos előnnyel jár, amelyek miatt mindenki számára megfelelő választás lehet. Az oldal széles termékválasztékkal rendelkezik, melyben megtalálhatók a legkiválóbb minőségű vitaminok, étrend-kiegészítők, gyógyhatású készítmények és egészségmegőrző termékek. A vásárlási folyamat gyors és egyszerű, a rendeléseket pedig megbízhatóan és időben szállítják ki. Az ügyfélszolgálat segítőkész és szakértő tanácsokkal látja el a vásárlókat, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb terméket.

A prevenciopatika.hu tehát nemcsak a minőségi termékek miatt érdemel figyelmet, hanem a kiváló vásárlói élmény és a megbízható szolgáltatás miatt is, ami biztosítja az egészségmegőrzés hatékony támogatását.

Egy szó, mint száz, azért megnyugtató a tudat, hogy a celebek is olyan egyszerű emberek, mint mi. Természetesen ezt eddig is tudtam, de így most már bizonyítékom is van rá.