A labradorit ásványt fényhozó ásványként is szokták emlegetni, amely képes lehet elűzni a legnagyobb sötétséget is. Segítheti megélni a változásokat, enyhíteni a lélek fájdalmait és fényt hozni a sötétségbe és a lelkünkbe. Számos ékszer alapanyagaként szolgál, azonban a labradorit karkötő az azurit.hu-tól talán a leginkább keress ékszer. A labradorit ásványról úgy tartják, hogy megkönnyítheti az átalakulási folyamatot, felkészítheti viselőjét a rezgésemelkedésre és minden ezzel járó kellemetlen tünetet és hatást elviselhetőbbé tehet. Ez a magas rezgésű ásvány segíthet kiegyensúlyozni a hangulatingadozásokat, stabilizálni az érzelmeket, csökkenteni a pánikot, félelemérzetet, ugyanakkor segíti megnyugodni az elmét és az idegrendszert.

Erőteljes lehet a hatása az érzelmek lecsillapításában és a belső egyensúlyunk megtalálásában. A labradorit karkötő az azurit.hu-tól különleges támogató energiával lát el különösen akkor, amikor úgy érezzük, senki nem ért meg minket és nem találjuk a helyünket a világban. Reménnyel és hittel tölthet fel a legkilátástalanabb helyzetekben is, pozitív és fényt erősítő rezgése arra bíztat, hogy képesek legyünk meglátni a kiutat, a fényt minden helyzetben. A labradorit minden szinten a támogatottság érzésével segíthet feltöltődni, erősíti bennünk azt az érzést, hogy nem vagyunk egyedül.

A labradorit karkötő az azurit.hu-tól erősítheti a spirituális képességeket, fokozhatja a tisztánlátást, a belső megértéseket és az intuíciót, fokozhatja a megérzéseket és a lelki felismerések hasznosítását.