A hihetetlen tájak nem véletlenül jönnek létre. Akár egy barátja irigylésre méltó hátsó kertjéről, akár egy lélegzetelállító közkertről van szó, e terek kialakítása rengeteg kreativitást és tervezést igényelnek. Amikor valaki új zöldterületet szeretne létrehozni vagy felfrissíteni a meglévőt, mindig azt javasoljuk, hogy a folyamatot professzionális tervezéssel kezdje! Az egyik leggyakrabban hallott kérdés, hogy „mennyibe kerülnek a kerttervezés árak?”.

A projekt költsége általában annak méretétől függ. Egyes szakemberek vagy cégek a kerttervezés árakat a végső projekt becsült százalékos aránya alapján állapítják meg. A kerttervezés árakat sok tényező befolyásolja és ezek minden munka esetében egyediek. Ha Ön is szeretné megtudni, hogy milyen kerttervezés árakra számíthat a saját udvara esetében, javasoljuk, vegye fel velünk a kapcsolatot! A beszélgetés során ismertetjük a díjszabásunkat, ezzel lehetőséget adva Önnek arra, hogy megalapozott döntést hozzon. A kerttervezés árak ismeretében pontosan tudni fogja, mennyit fizet, mielőtt belevágna.

Kerti öntözőrendszer kiépítése. Vágjunk-e bele egyedül?

Ha már belefáradt az emberi locsológép szerepébe, akkor érdemes megfontolnia egy automata egység telepítését a célra. A kerti öntözőrendszer kiépítése a projekt méretétől és a választott rendszertől függően egy vagy több hétvégét is igénybe vehet. A feladat alapos elvégzéséhez készüljön fel némi tervezésre és meglehetősen sok munkára! A megfelelő előkészítéssel és alkatrészekkel azonban a kerti öntözőrendszer kiépítése hamarabb megtörténik, mint gondolná.

Mint minden nagy otthoni barkácsolási projekt esetében, a csináld magad locsoló telepítésnek és egy profi öntözőberendezés szerelő cég megbízásának is vannak előnyei és hátrányai. Ha szakembert bízunk meg a kerti öntözőrendszer kiépítése projekttel, a rendszerre garancia vonatkozik. Ez azt jelenti, ha bármi baj van az egységgel, a cég visszajön és ingyen kijavítja azt. Természetesen ez nem igaz abban az esetben, ha saját maga telepíti, hiszen az esetleges meghibásodások kijavításáért és azok költségeiért Ön felel.