A kertgondozás a megfelelő szerszámok és tartozékok hiányában egy fárasztó, időigényes feladat, ami sokszor épp ezért nem záródik jó végeredménnyel. Ahol gyönyörű gyepszőnyeg díszíti a kertet, ott az akkus fűnyíró egyértelműen a pótolhatatlan szerszámok közé tartozik. Nem mindegy azonban, hogy milyen modell mellett dönt az ember.

Mivel a Bosch évek óta bizonyítja, hogy a kertgondozás területén is maradandót alkot, ezért az AdvancedRotak akkus fűnyíró minden kétséget kizáróan a megbízható választást jelenti. A lenyűgöző fűnyírási eredményt nyújtó termék nem mellesleg még kellemes felhasználói élményt is garantál.

Ennek köszönhetően úgy élvezheti ki a nyírást a tulaj, hogy közben nem fog túlságosan elfáradni és érezni, hogy mennyire nehéz a munka. Az akkus fűnyíró jó oldala továbbá a zajcsökkentő technológia megléte, amivel egyenletesebb hangok biztosíthatók. A ProSilence funkció akár 60%-kal is csökkenti a zajkibocsátást és szűri a kellemetlen zajokat.

A számos pozitív tulajdonságának köszönhetően a munka egyszerűen elvégezhető. Mivel akkumulátorral működik a szerkezet, ezért a zavaró vezetéket el lehet felejteni. Az előnyök sorát erősíti továbbá a komfortos fűnyírást garantáló ErgoSlide fogantyú. Természetesen elfelejthető a zavaró benzinszag, hiszen mégiscsak egy profi akkus fűnyíró eszközről van szó.

Bosch akkus szerszámok kocsi tisztításhoz?

Sokan szeretik az autójukat saját maguk takarítani, tisztítani. Azért, hogy a hatékonyság ne maradjon el, a Bosch akkus szerszámok közül megvásárolható a speciális, kisméretű, a különféle járgányokban egyszerűen használható porszívó. A Bosch GAS 18 V-1 akkumulátoros porszívó új szintre emeli a tisztítási teljesítményt, hála az örvénycsatornás technológiának.

Az erőteljes motor gondoskodik a jó végeredményről, plusz a 60 mbar-os szívóerőről és a 7 perces üzemidőről, amperóránként. A Bosch akkus szerszámok kategóriáján belül ott van még a GAS 12V-Li, a 2 V-os osztály legnagyobb teljesítményű és legkompaktabb akkus porelszívója. Ami pedig igazán praktikussá teszi ezt, az az akkumulátor töltöttségiszint-jelző, három LED-del.