A testpozitivitás korszakában számos olyan problémára hívták fel a figyelmet, amelyekkel az embereknek nap mint nap meg kell küzdeniük. Az egyik olyan állapot, amiről manapság gyakran beszélnek, a vitiligo. Ez a bőrbetegség a kutatókat is zavarba hozza és nincs egyértelműen meghatározott kezelés rá. A tartós smink népszerűsítése az elmúlt években azonban arra inspirálta a sminkeseket, hogy tökéletesítsék a vitiligo álcázásának módszereit. Igen, fontos, hogy szeressük és fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, de minden egyén szabadon eldöntheti, hogy büszkén viseli, esetleg keres valamilyen módszert annak elfedésére.

A sminkmesterek mindennap új felhasználási lehetőségeket találnak a tartós sminkelésre. A módszer egyik legjelentősebb célja, hogy legalábbis bizonyos mértékig segítsen az embereknek az egészségi állapotuk kezelésében. A microblading is olyan korrekciós eljárásként jelent meg, ami a vitiligo okozta foltokat a lehető legjobb, legfinomabb módon tudja álcázni.

Időt vesz igénybe a szemhéj tetoválás eltávolítás

Szeretne javítani a régi tartós sminkjének megjelenésén, de nem tudja, hogy ez lehetséges-e? Ne aggódjon! A legújabb technológiáknak köszönhetően, nem lesz élete végéig erre a látványra kárhoztatva. A szemhéj tetoválás eltávolítás olyan kezelés, ami segít megszabadulni ettől a problémától. A kezelés igénybevétele melletti döntés kiváltó oka egyszerűen az a vágy, hogy megszabaduljunk a tetoválástól. Ugyanez igaz a tartós sminkre is. Ha szeretné megtudni, milyen hatásai vannak és milyen akadályai lehetnek a szemhéj tetoválás eltávolításának, jó helyen jár.

Amikor tetoválást vagy tartós sminket tervez, vegye figyelembe, hogy bizonyos pigmenteket soha nem lehet majd teljesen eltávolítani és árnyék vagy néha heg formájában örökre a bőrön marad. A szemhéj tetoválás eltávolítás hatékonyságát számos tényező befolyásolja. Ilyen a tetoválás kora, a felhasznált pigmentek típusa és színe, valamint az, hogy professzionális stúdióban, speciális anyagok felhasználásával végezték-e.