Az ilyen módon való bővítés nagyon népszerű dolog napjainkban, hiszen praktikus, esztétikus, ráadásul növeli az ingatlan értékét. Az előtető építés kivitelezhető vas vagy fa felhasználásával. A fedése történhet polikarbonáttal, ami UV szűréssel is el van látva. A hullámlemez és a pala is igencsak közkedvelt alternatíva. Akinek van hozzá érzéke és türelme, akár saját kezűleg is elvégezheti a munkát. Ebben az esetben az első lépés, hogy készítsen egy úgynevezett tervrajzot, aminek alapján könnyebben kiszámolhatja, hogy mennyi anyagra lesz szüksége.

Az előtető építés a tartóoszlopok elhelyezésével kezdődik. Az állítható magasságú talpas variáció remek megoldás erre a célra. Az oszlopok és azok támasztóinak rögzítése a következő lépés. A fedőanyag méretre vágását követően a felhelyezés következik. Ez a dolog talán a munka legnehezebb része. A rögzítése önmetsző csavarokkal történik felülről. A csavarfejek alá gumis alátéteket célszerű tenni. A csatorna felszerelése az előtető építés utolsó simításai közé tartozik.

A télikert építés árak az egyéni igények függvénye

Számos vállalkozás foglalkozik ezzel a dologgal. A télikert építés árak az alapanyagoktól és a mérettől függenek a leginkább. Ha az otthonában van erkély vagy terasz, akkor azt érdemes a lehető legpraktikusabban kihasználni. Egy ilyen helyiség létrehozásával nem csupán nyáron, de télen, a nagy hidegben is élvezheti a tér komfortját. Az előnyei közé sorolható, hogy a ház vagy a lakás egy új szobával bővül, ami tökéletesen megfelel pihenésre, a növények napoztatására és baráti találkozókra.

A lakás hasznos alapterülete megnő, így annak értéke magasabb lesz. A télikert építés árak így befektetésnek is jók. Remek alternatíva azoknak az embereknek, akik a belváros közepén sem szeretnének teljesen elszakadni a természettől. Hangulatos, kellemes környezetű helyiséget alakíthat ki, ha beszerez néhány trópusi növényt és egy kerti vagy beltéri garnitúrát. Lehetősége nyílik a friss levegőn beszélgetni vagy iszogatni a barátaival a saját lakásában. A télikert építés árak cégenként változnak.