A nők egyik nagy félelme a hajvesztés. Nem is csoda, hiszen szép és egészséges hajjal mindenki jobban mutat. A női hajhullás okai napjainkban már eléggé jól ismertek, hiszen volt bőven idő kitapasztalni, hogy ez a jelenség miért történik. Fiatalabb korban ritka, azonban a vitaminhiány, helytelen táplálkozás, a haj külső sérülései okozhatnak hajvesztést. A betegségek, főleg amelyek a pajzsmirigyet illetik, szintén járhatnak ilyen panasszal. A terhesség alatt és után ugyancsak sokan panaszkodnak arra, hogy szinte megállíthatatlanul hullik a hajuk.

A női hajhullás okai tehát számos tényezőre vezethetőek vissza. A legmakacsabb és legnehezebben kezelhető formája a haj hullásának, elvékonyodásának az, amelyiket a hormonok befolyásolják. Ez leginkább a változókorban érzékelhető, amikor a progeszteron és ösztrogén termelés már nem úgy zajlik, mint fiatalon. Függetlenül attól, hogy mik a női hajhullás okai, a Varga termékcsalád tagjai nagy eséllyel tudnak segíteni a probléma kezelésében, mellékhatások nélkül.

A változókori hajhullás kezelése lehet egyszerű is

Amikor a nők elérik a 30-as éveik végét, 40-es éveik elejét, gyakran szembesülnek azzal, hogy ritkább a hajuk, mint egykor. Ez roppant kellemetlen, hiszen már az ősz hajszálak megjelenése sem egy boldogító tény. A változókori hajhullás kezelése elsőre nehézkesnek tűnhet. Nem kell azonban lemondani az egykor szép és dús hajzuhatagról, hiszen a modern technológia a természet kincseiből alkot olyan szereket, amelyek a folyamatot vissza is fordítják.

A változókori hajhullás kezelése a Varga termékcsaláddal ugyanúgy történik, mint bármilyen más okból eredendő hajvesztés. Az ideális módszer a hajregeneráló cseppek és samponok együttes alkalmazása, hiszen ezekkel a haj szerkezetét a tövétől a végéig hasznos tápanyagokkal láthatjuk el. A változókori hajhullás kezelése tehát nem kell hormont tartalmazó termékek használatát jelentse. Az erős és tartós hajhullás esetében pedig legjobb, ha az egyik Varga intenzív hajnövesztő kúrát vetjük be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük