A nők egyik nagy félelme a hajvesztés. Nem is csoda, hiszen szép és egészséges hajjal mindenki jobban mutat. A női hajhullás okai napjainkban már eléggé jól ismertek, hiszen volt bőven idő kitapasztalni, hogy ez a jelenség miért történik. Fiatalabb korban ritka, azonban a vitaminhiány, helytelen táplálkozás, a haj külső sérülései okozhatnak hajvesztést. A betegségek, főleg amelyek a pajzsmirigyet illetik, szintén járhatnak ilyen panasszal. A terhesség alatt és után ugyancsak sokan panaszkodnak arra, hogy szinte megállíthatatlanul hullik a hajuk.

A női hajhullás okai tehát számos tényezőre vezethetőek vissza. A legmakacsabb és legnehezebben kezelhető formája a haj hullásának, elvékonyodásának az, amelyiket a hormonok befolyásolják. Ez leginkább a változókorban érzékelhető, amikor a progeszteron és ösztrogén termelés már nem úgy zajlik, mint fiatalon. Függetlenül attól, hogy mik a női hajhullás okai, a Varga termékcsalád tagjai nagy eséllyel tudnak segíteni a probléma kezelésében, mellékhatások nélkül.

A változókori hajhullás kezelése lehet egyszerű is

Amikor a nők elérik a 30-as éveik végét, 40-es éveik elejét, gyakran szembesülnek azzal, hogy ritkább a hajuk, mint egykor. Ez roppant kellemetlen, hiszen már az ősz hajszálak megjelenése sem egy boldogító tény. A változókori hajhullás kezelése elsőre nehézkesnek tűnhet. Nem kell azonban lemondani az egykor szép és dús hajzuhatagról, hiszen a modern technológia a természet kincseiből alkot olyan szereket, amelyek a folyamatot vissza is fordítják.

A változókori hajhullás kezelése a Varga termékcsaláddal ugyanúgy történik, mint bármilyen más okból eredendő hajvesztés. Az ideális módszer a hajregeneráló cseppek és samponok együttes alkalmazása, hiszen ezekkel a haj szerkezetét a tövétől a végéig hasznos tápanyagokkal láthatjuk el. A változókori hajhullás kezelése tehát nem kell hormont tartalmazó termékek használatát jelentse. Az erős és tartós hajhullás esetében pedig legjobb, ha az egyik Varga intenzív hajnövesztő kúrát vetjük be.