Sokat változott a világ az elmúlt időben. Példának okáért minden nap felbukkan egy új celeb, akiről napokig, hetekig, sőt sokszor hónapokig lehet olvasni az újságban vagy a közösségi médiában. Annyi híres ember van, hogy már nem lehet nyomon követni! Én eleve nem is szoktam ilyesmiket olvasni, de sajnos teljesen kikerülni nem lehet. Mindig elgondolkodom azon, hogy vajon miért éri meg valakinek celebnek lenni? Hiszen az rengeteg megalázó helyzettel, kellemetlen beszélgetéssel és egyéb nevetséges dologgal jár. Oké, van benne valamennyi pénz is, de biztosan megéri? Minden esetre én jobban örülnék, hogyha kevesebb celebet avatnánk, mert eléggé bosszantó mindenhol ilyen jellegű „hírekbe” botlani. De ez persze csak az én véleményem.

Szerencsére a baráti körben messze nem a celebekről szól a beszélgetés. Mivel már szinte mindenki a 30-as éveit tapossa ezért egyre többször köszönnek vissza az úgy nevezett „hasznos” témakörök. Ebbe beletartoznak a különböző klassz receptek, háztartási tippek, és persze a „mindig jól jön” jellegű szolgáltatások. Így találtam egy nagyszerű villanyszerelőt, és így tudtam ajánlani a barátnőmnek egy klassz fodrászt is. A legutóbbi alkalommal is megoldást kaptam az akkor aktuális problémámra. Az autószerelő, akihez már évek óta jártam, sajnos bezárt, mert nyugdíjba ment a bácsi, aki vezette, és a fiai nem akarták tovább vinni az üzletet. Nagyon elkeseredtem, mert az egyik legmegbízhatóbb szakember volt, akivel valaha találkoztam. A szokásos baráti traccspartin fel is tettem a nagy kérdést, hogy van olyan autószerviz budapest területén, amelyet jó szívvel tudnának ajánlani?

Az egyik haverom azonnal mondta a Méta Autószervizt. Elmesélte, hogy ő is hasonló helyzetbe került, mint én. Kipróbált 3-4 autószerelőt, hogy megtalálja azt, akire ugyanúgy rámeri bízni az autóját, ahogy a régi szerelőjére. Végül a Méta Autószervizzel volt a legelégedettebb. Elmesélte, hogy ez egy nagyszerű autószerviz budapest városában, és mindenkinek csak ajánlani tudja. Részletesen elmondta, hogy milyen széleskörű szolgáltatásokkal rendelkeznek, és hogy mennyire precíz munkát végeznek. Megkértem, hogy küldje át a weboldaluk linkjét, mert szívesen megismerném jobban őket.

Megismerkedtem a Méta Autószervizzel

Amikor hazaértem, le is ültem a gép elé, hogy alaposan szemrevételezzem a Méta Autószervizt, ami a barátom szerint a legjobb autószerviz budapesten. Már a weboldala szimpatikus volt, nem bonyolították túl, hanem egyszerű és átlátható felülettel várták az odalátogatókat. Az ilyen honlapokat szeretem igazán, mert így gyorsan megtalálom, amit keresek. A dizájn is tetszett, hogy nem giccses és hivalkodó, hanem ízléses és letisztult. A menüpontok sincsenek túlbonyolítva, szóval tényleg maximálisan felhasználóbarát. Van lehetőség arra, hogy online időpontot foglaljunk. Azt is nagyon korrektnek tartom, hogy egyértelműen és részletesen feltüntetik az áraikat. Persze van olyan szolgáltatás, aminél kellenek plusz adatok a pontos ár megállapításához. De a fontosabb információkat feltüntetik.

Van galéria és blog is, ami még többet hozzátesz ahhoz, hogy egy pozitív képet fessen le a Méta Autószervizről. A galériában több képet is találhatunk az autószervizről, néhány korábbi munkájukról. Szeretem az olyan oldalakat, ahol igényes képekkel is hitelessé teszik az adott termékeket, szolgáltatásokat. A blog részébe is mindig belenézek egy weboldalnak, mert itt általában érdekes témákba, cikkekbe botlok, amiket szívesen elolvasok. Ezek jórészt valóban hasznos információkat is közölnek. Ez így volt a Méta Autószerviz blogjánál is, szóval ha esetleg ellátogattok az oldalukra, mindenképp görgessétek át a blogjukat is.

Ilyen széles szolgáltatási körrel rendelkező autószervizt ritkán látok!

Természetesen a végére hagytam a legjobbat: a szolgáltatásokat. Ez számomra különösen fontos, mert mindenképp olyan autószervizt akartam találni, ahol orvosolják az összes olyan problémát, ami az én esetemben felmerülhet. Nem fogom a Méta Autószerviz összes szolgáltatását felsorolni, de azt mindenképp hangsúlyoznám, hogy ez egy olyan autószerviz budapest városában, ahol vállalnak többek között: autó villamosság szervizelést, futómű beállítást és javítást, vezérlés cserét és szervizelést stb.

Miután az elejétől a végéig átnéztem a Méta Autószerviz weboldalát, meggyőződésem volt, hogy megtaláltam azt az autószervizt, ami talán pótolni tudja a korábbit. Mivel aktuálissá vált a nyári gumik felszerelése, ezért kértem is időpontot.

Elsőosztályú kiszolgálás, kedves ügyfélkezelés

Az első tapasztalatom a Méta Autószervizzel több, mint pozitív volt. Pontosan, az előre foglalt időpontomnak megfelelően fogadtak. Mindenki kedves és udvarias volt, igazán remek volt a kiszolgálás. Mivel először voltam itt ezért készültem néhány kérdéssel is, amire készséggel válaszoltak. A munkát precízen és kifogástalanul végezték el, szóval az első benyomás maximálisan pozitív volt. Biztos voltam benne, hogy fogok még jönni hozzájuk, hogyha probléma lenne az autómmal.

A következő baráti traccspartin el is meséltem a többieknek, hogy mennyire kellemes élmény ért a Méta Autószervizben. A barátom, aki ajánlotta nagyon örült, hogy nekem is bevált az általa javasolt autószerviz. Mondta, hogy őt is már az első alkalommal meggyőzték. Elmesélte, hogy először azért tartott a dologtól, mert egy kicsit bonyolultabb problémával ment a Méta Autószervizbe. Neki DPF szűrő cserére volt szüksége, amit nem csinálnak mindenhol. Van több olyan autószerviz budapest területén, ahol egyébként jó munkát végeznek, de pont ez a szolgáltatás hiányzik. Szerencsére a Méta Autószerviznél ez a szolgáltatás is megtalálható, így a barátom problémája gyorsan megoldódott.

Ezek után többen is mondták a baráti körből, hogy megnézik maguknak a Méta Autószervizt, ha már ennyire dicséjük mi is. A későbbiek során nemcsak a barátaim tették próbára ezt a szervizt, hanem a családom is.

Az öcsémnek gyorsan kellett egy szerviz, ahol autó diagnosztikával és hibakód olvasással is foglalkoznak

Egy-két nappal a baráti traccsparti után felhívott az öcsém. Kérdezte, hogy van-e olyan autószerviz budapesten, ahol végeznek autó diagnosztikát és hibakód olvasást. Mondtam neki, hogy az új hely, ahova viszem az autómat foglalkozik ilyennel. Elmeséltem neki a saját és a barátom tapasztalatát is a Méta Autószervizzel, és javasoltam, hogy nézze meg a weboldalukat is, már csak azért is, hogy online tudjon időpontot foglalni.

Az öcsém megfogadta a tanácsomat és a Méta Autószervizhez vitte az autóját. Később mesélte, hogy nagyon pontosak és precízek voltak. Megdöbbenve tapasztalta, hogy azzal a műhellyel ellentétben, ahova korábban járt, itt kedvesen és udvariasan szolgálják ki, és nem háborodnak fel, ha esetleg kérdése van. Nagyon elégedetten távozott, és mondta, hogy ezek után biztos, hogy ide fogja hozni az autóját, hogyha valami probléma felmerül.

Összességében nagyon örülök, hogy hallgattam a barátom ajánlására és így megismerhettem a Méta Autószervizt. Az a helyzet, hogy nagyon nehéz manapság megfelelő szakembert találni, sokan közöttük nem túl megbízhatók. De szerencsére a Méta Autószerviz egy igazán jó autószerviz budapest városában! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!