Bőven van miből választani, amikor grill sütőt szeretne venni valaki. Nem mindegy persze, hogy milyen kerti grillező mellett voksol a vevő. Sok helyen kaphatók az olcsó, nem túl tartós, de pár hónapig biztosan jól működő faszenes grillek.

Főleg nagyáruházakban lehet ezekkel találkozni. Biztosan sokan megtapasztalták már, hogy néhány használat után lötyögni kezd a kerti grillező lába és bizonyos tartozékai, illetve minden egyes bevetés előtt jó alaposan meg kell húzni a folyton kilazuló csavarokat. Sőt, ami szintén negatívum, hogy jó esetben is csak négy embernek lehet sütni ezzel, tehát, ha nagyobb társaság jön vendégségbe, akkor nem ez a legjobb megoldás.

Aki tudja, hogy sokszor sütöget, gyakran fogad nagyobb társaságot, sokkal jobban jár egy drágább, profibb kerti grillező fajtával. A jobban funkcionáló szerkezetek sem feltétlenül járnak együtt egy nagyobb asztallal, így a sütögetéskor erről gondoskodni kell. Általában zavaró tényező, hogy a grillsütőt kezelő személy elszigetelődik a társaságtól, még akkor is, ha az asztalt sikerül a sütő közelében elhelyezni.

Igazán kedvelt továbbá az elektromos kerti grillező, ami főleg két személynek jó alternatíva, azonban nagyobb családi összejövetelekkor szintén elfelejthető. Tény, hogy nagyon komfortos, mert gyorsan használható, de ezzel elmarad a faszenes grill által nyújtott felejthetetlen ízélmény. Sokan kedvelik még a gázgrillt, ami kapható nagyobb összejövetelekre is alkalmas kivitelben. Ami talán negatívum, hogy a profibb változatok a megszokottnál drágábbak.

Könnyen kezelhető a kemence ajtó kerettel

Sok helyen a kemence még mindig a legjobb módját kínálja annak, hogy kenyeret, pizzát és különféle péktermékeket készítsen az ember. Ahhoz, hogy maximálisan ki lehessen használni ennek a sütő, tüzelő szerkezetnek az előnyeit, a kemence ajtó kerettel egyszerűen nem hiányozhat, mint fő tartozék.

Melyik shophoz lehet fordulni a vásárláskor? A lemezből készült, dizájnos, kétszárnyú 56 cm-es kemence ajtó kerettel megvehető a benkel.hu shopban. Olyan speciális fejlesztésű, lézer technikával megmunkált termékről van szó, ami még kerti konyhák elemeihez is beválik.