Számtalan megborzongató témájú könyv található a könyvesboltok polcain. Aki ilyesmit szeretne olvasni, annak bőven van miből válogatnia. A pszichológiai thriller könyvek jeles példánya a Budai Milliárdosok című mű. A történetvezetés a rendszerváltás utáni Magyarországról mélyen megihlette Mira Sabo írónőt is, akinek a könyveiben észrevehető ez a motiváció. A pszichológiai thriller könyvek lapjairól nem hiányzik a feszültség, éppen a drámai túlzásaikkal érintik meg az olvasókat.

Az írónő Birtoklás-trilógia kötetében és a Fehér Gallér sorozatban is túlzó a férfi főszereplők hölgyétvágya, valamint az instant kapcsolatok utáni igénye. Az ezekben bemutatott luxus élet, a gazdagság túlzásai viszont nem túlzóak, csak az olvasó érzi annak, mert képtelen ilyen magasságokkal azonosulni. De ellenkezőleg is történhet, arra vágyik, hogy legalább a könyvben azonosulhasson a társadalom ezen kicsi százalékával. Megvásárolhatóak a pszichológiai thriller könyvek az interneten keresztül is, sok webáruház forgalmazza ezeket.

A Frei Tamás könyvek is beszerezhetőek online

A legtöbb esetben nem alaptalanul népszerűek az összeesküvés elméletek, de ezeknek utána lehet menni oknyomozással, viszont ezzel nem mindig sikerül kibillenteni az embereket a komfortzónájukból. Frei Tamás fikciós thrillereket írt. Nem véletlen, hogy a Frei Tamás könyvek minden idők legnagyobb hazai példányszámában keltek. A szerző ezt szívesen hangoztatja is. A műfaj különleges sajátosságokat hordoz, ugyanis az összeesküvés, a pénz, a hatalom mind olyan témák, ami megemeli az endorfint és erőteljes izgalmi állapotba tudja hozni az olvasót.

Hasonlóképpen alkalmazta ezeket a szerző a Frei Tamás könyvek lapjain, ezek az A megmentő, A bankár és a Bábel című művek. Utóbbi regénye újra a bestseller könyvek sikerlistás alkotásai közé juttatta őt. Az író első regénye 2010-ben jelent meg. A magyar és nemzetközi politikai eseményekből táplálkozó, eddig négyrészes André sorozata olyan nemzetközi sikerszerzőket utasított maga mögé a magyar piacon, mint Dan Brown. Mindenki polcain ott kell legyenek a Frei Tamás könyvek.